Pharmasupport

De Water Pharmasupport,
Perfecte logistieke processen in de apotheek

De Water Pharmasupport biedt een compleet systeem voor het logistieke traject in de apotheek. Het systeem heeft zich in de praktijk ten volle bewezen en zorgt direct voor verbeteringen op het gebied van het inkooptraject, voorraadbeheer en bestelsysteem. Dit in termen van tijd, geld en kwaliteit. Maar ook de efficiency: het gehele team professionaliseert door in alle logistieke handelingen met vaste protocollen te werken (beschreven in het Handboek Logistiek).

De implementatie gebeurt grotendeels via online monitoring. Het gehele assortiment wordt doorgelicht en omgezet naar het voorkeurs-assortiment. Daarnaast ontvangen alle assistenten persoonlijk instructie en assistentie bij het indelen van kasten, het inventariseren et cetera.

Na de implementatie zorgt De Water Pharmasupport voor regelmatige controle en blijft zij veelal een afgesproken deel van het onderhoud doen.

De Water Pharmasupport werkt zowel voor individuele als groepen van apotheken, is geheel onafhankelijk en volledig thuis in de drie gangbare apotheeksystemen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website of een brochure aanvragen. Belangstelling voor een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact op per telefoon of e-mail.

De Water Pharmasupport
Anton de Water
Michaelsdreef 13
4335 BH Middelburg
T: 0118-674100
F: 0118-674999
E: dewater@pharmasupport.nl
W: www.pharmasupport.nl